Praktijkgegevens

Uw zorg online


Online uw zorg regelen wanneer het u uitkomt? Altijd toegang tot uw medische gegevens? Gebruik de app Het Huisartsenteam en de beveiligde patiëntenomgeving op onze website. Veilig, betrouwbaar en snel.

Medicijnen
Bekijk uw medicatiegegevens en vraag online een herhaalrecept aan.

Berichten
Een vraag stellen? Stuur veilig een bericht naar ons. Een document of foto bijsluiten is mogelijk. U krijgt een melding zodra een antwoord voor u klaar staat.

Afspraken
Een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt? Gebruik onze online agenda.

Uw dossier
Met de toegang tot uw medisch dossier heeft u inzicht in de gegevens over uw gezondheid zoals bij ons bekend: uw klachten, medicijnen, overgevoeligheden en allergieën, uitslagen, onze metingen zoals bijvoorbeeld uw bloeddruk, brieven en verwijsbrieven.Via onze website

1. Ga naar rucphen.uwzorgonline.nl.
2. Maak een account aan.
3. Na controle van uw aanvraag door onze praktijk ontvangt u een bericht.
4. Dit kan enkele werkdagen duren.
5. Meld u aan met uw inloggegevens via de knop ‘inloggen’.Via de app

1. Download de app Het Huisartsenteam op uw telefoon of tablet.
2. Open de app en stel een persoonlijke vijf-cijferige pincode in.
3. Zoek onze praktijk in de lijst.
4. Maak een account aan via de knop ‘registreren’. Heeft u al een account via de website? Ga dan naar stap 6.
5. Na controle van uw aanvraag door
6. de praktijk ontvangt u een bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.
7. Meld u aan met uw inloggegevensvia de knop ‘aanmelden’.
 
 

Pas op met het delen van uw gegevens

Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef niet zomaar uw gegevens. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef alleen gegevens die nodig zijn en niet uw hele medisch dossier. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. Twijfelt u? Onze praktijkmedewerkers kunnen u helpen.Uw gegevens zijn veilig

Uw medische gegevens zijn persoonlijk. Bescherm deze goed! Geef uw inloggegevens nooit aan andere mensen. Ook niet als zij het vragen. We tonen uw gegevens via een beveiligde verbinding. Gegevens zijn hierdoor niet in te zien door anderen. Op de diensten in de app en website zijn de privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden van de praktijk van toepassing en de privacyverklaring van Pharmeon BV, aanbieder van de Uw Zorg online app. U kunt deze bekijken in de app en via onze praktijkwebsite.Uw persoonlijke gezondheidsomgeving(PGO)

Met Uw Zorg online heeft u binnenkort toegang tot gegevens die andere zorgverleners over u bijhouden. Dit gebeurt via MedMij, dé Nederlandse standaard voor veilige gegevensuitwisseling tussen u en uw zorgverlener. MedMij zorgt er voor dat u kunt beschikken over al uw gezondheidsgegevens in één persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) zoals Uw Zorg online. Uw Zorg online voldoet aan MedMij. Meer informatie hierover vindt u op medmij.nl.
Het Huisartsenteam Rucphen Waarneming
Spoed 06 - 22 49 25 16 Praktijk (0165) 34 20 53
Adres Zundertseweg 3a
4715 CH Rucphen
Kaart
Huisarts(en) M. Kraanen
K. Schugard