Praktijkgegevens

Ga 30 dagen gezonder!

Het Huisartsenteam daagt u uit om in maart mee te doen met de actie 30dagengezonder. Het doel van de actie is om in 30 dagen een gezondere gewoonte aan te leren. Kies een concrete haalbare uitdaging die u 30 dagen lang volhoudt. Denk aan 30 dagen op tijd naar bed, niet snoepen, vegetarisch eten, elke dag 10.000 stappen zetten of elke dag de smartphone een uurtje uit. Hulp nodig? Meld u aan en krijg hulp bij het maken van een doel! Door het samen te doen, motiveert u elkaar en houdt u het vol!

Doet u mee?

U kunt zich gratis aanmelden t/m 1 maart 2023 via www.30dagengezonder.nl. Na aanmelding ontvangt u in de maand maart nieuwsbrieven met tips en adviezen. Daarnaast helpen de aanmoedigingen van andere deelnemers om het vol te houden.

Volg de actie ook op Facebook via: www.facebook.com/30dagengezonder en maak kans op gezonde prijzen. Laat weten dat u meedoet aan de campagne door op social media de hashtag #30dagengezonder te gebruiken. 


De campagne 30dagengezonder is ontwikkeld door GGD Gooi en Vechtstreek en wordt daarnaast ook in de regio’s van GGD Hart voor Brabant, GGD Hollands Noorden, GGD IJsselland, GGD Kennemerland, GGD Zaanstreek Waterland en GGD West-Brabant uitgevoerd. Tijdens de vorige editie in 2022 gingen ruim 7500 deelnemers een gezondere uitdaging aan.

Deel deze pagina